Culottes-16.jpg
 
 
 

MINUSTA

Tanya Ewwel blogin takana olen minä - Tanya (Tatiana) Pervova, 24-vuotias helsinkiläinen nainen. Olen syntynyt 11. elokuuta 1993 Lounais-Venäjällä, josta muutin Suomeen vuonna 2007.  Asun Helsingissä puolisoni Deniksen ja kissani Timoshkan kanssa. Olen opiskellut liiketaloutta, valokuvausta sekä vaatetusalaa. Tällä hetkellä työskentelen myyjänä H&M - vaateketjussa.

 

BLOGI

Olen aina tuntenut intohimoa kirjoittamista, valokuvausta ja muotia kohtaan, joten perustin blogini joulukuussa 2016. Täällä jaan vaatetukseen, kauneuteen ja elämäntyyliin liittyviä vinkkejä, jotka itse opin enimmäkseen kantapään kautta. Tavoitteena on että minun seuraajat taikka ihan sivuston vierailijat hyötyvät postauksistani niin tänä päivänä, kuin myös vuosien päästä! :)

VÄLINEET & EDITOINTI

Blogikuvissa käytän Olympus PEN E-PL7 - mikrojärjestelmäkameraa ja tilanteesta riippuen 17mm, 30mm tai 45mm kiinteää objektiiviä. Kuvaan joko kameralla tai iPhone 8 Plus -puhelimella.mEditoin blogikuvani Adobe Lightroom ja Adobe Photoshop - ohjelmilla. Instagram-kuvien editoinnissa käytän VSCO, Facetune, Instaflash, Darkroom ja muita kännykkäsovelluksia.

 
 

YHTEISTYÖ

Teen yhteistyötä pääsääntöisesti Instagramin kautta, mutta myös mainonta blogipostauksessa tai Youtube-videossa onnistuu! Jos olet sitä mieltä, että voisin olla kiinnostunut tuotteestasi tai tapahtumastasi, ota yhteyttä sähköpostitse:  tanya.ewwel@gmail.com. Huomaa, että teen yhteistyötä vain niiden brändien kanssa, joista olen aidosti kiinnostunut ja joiden tuotteita käyttäisin itse.

 
 

YHTEISTYÖKUMPPANEITA

Muoti

Ivy Revel
Vamos Shoes
Chiquelle
Mime et Moi
HezzuHezzu

Kauneus

Mockberg
Cluse
Nailbox Helsinki
Success Story PR
HezzuHezzu

Elämäntyyli

CityPie Cafe
Froosh
HTC
Happy Plugs
Telia Finland

 

LATEST POSTS