KIRJAILTU VAATE - KESÄN PAKOLLINEN HANKINTAKesä on aito festarisesonki, mikä luonnollisesti tarkoittaa boho tyylin, kesämekkojen ja denimin paluuta. Tänä kesänä moni vaate on saanut yksityiskohdan, jota ei voi olla huomaamatta - se on kirjailu. Sitä näkee niin takeissa, mekoissa, paidoissa, asusteissa ja varsinkin farkuissa, jotka ovat kuin luotuja tätä trendiä varten.

Tyylitaiturit eivät omaksuneet tätä kirjailutrendiä ihan heti - trendin vivahteita nähtiin vuonna 2015 hyvin pienissä yksityiskohdissa, kuten kaulureissa ja asusteissa, mutta tänä vuonna se on yksi avaintrendeistä. Kirjailu korostaa naisellisuutta ja tuo pientä boheemin tunnetta myös arkiasuun. Kirjailutrendi sopii oikeastaan kaikkiin tyyleihin, joten olit sitten gootti tai toimistonainen, voit silti käyttää sitä vaatetuksessasi. 

Blogissani on jo näkynyt pari asua, jossa itse hyödynsin tätä trendiä (lähinnä farkuissa), postaukset löytyy täältä ja täältä. Vähän aikaa sitten ostin tämän ihanan mekon, joka ihastutti juuri tällä kirjailulla! Vaikka tässä mekossa se näkyy eri tavalla kun farkuissa, se ei tee siitä vähemmän mielenkiintoista. Itse henkilökohtaisesti rakastan yksivärisiä vaatteita, mutta joskus ne ovat tosi tylsiä sellaisenaan (varsinkin mustat vaatteet), joten kaunis kirjailu voi pelastaa koko asukokonaisuuden. Toisaalta kirjailu yksivärisessä vaatteessa ei vaadi enempää täydennystä, siksi kun mietit asusteita ja muita vaatteita, kannattaa mennä "keep it simple" - ajatuksella, jotta asu ei muuttuisi aivan mautomaksi. Muista vaan, että boho tyyli vaatii melkein aina hattua ja letteja, varsinkin kun kyse on oikeasti festareista! 

Löytyykö sinun vaatekaapista kirjaltuja vaatteita? Mitä luulet, kuinka pian tämä trendi poistuu muodista? Clothes are from:

Mekko - Zara
Kaulakoru - Gina Tricot
Laukku - H&M
Kengät - H&M
Aurinkolasit - H&M


1 kommentti

  1. Wonderful, what a weblog it is! This weblog provides helpful facts to us, keep it up. paypal login

    VastaaPoista

© 2017 Tanya Ewwel