KIIREISEN PÄIVÄN MUISTILISTAKesä on aina täynnä menoja. Joka päivä täytyy juosta jonnekin - näkemään kavereita, perhepäivälliselle, töihin, kauppaan, festareille tai lentokentälle. Kuka jaksaa miettiä pukeutumista, kun täytyy keskittyä oikeasti tärkeisiin asioihin? Tekisi mieli lähteä ulos vaikka pyjamassa, kunhan vaan ehtisi kaikkialle :D

Pyjamassa me ei sentään haluta lähteä kotoa, siksi on tärkeää pitää mielessä varma kaava, jonka avulla voi luoda vaikka tuhat asukokonaisuutta kiireiselle päivälle. Kokosin tähän muutaman vinkin, joka auttaa keksimään mukavia, mutta silti tyylikkäitä asuja joka menoon! Noudatan itsekin tätä muistilistaa aina kun ei mielikuvitus pelaa! :D

1. Mukava alaosa. Kun täytyy ehtiä kaikkialle, liikkumisvapaus on tärkeä tekijä pukeutumisessa. Unohda siis farkut - viskoosihousut, a-linjainen hame tai culottes-housut pelastavat päiväsi!

2. Aurinkolasit. Ne paitsi suojaa sinun näköä kirkkaalta auringonpaisteelta, niin myös tekee mistä tahansa asusta astetta tyylikkäämmän. Kokeile cat eye - mallia, mikäli mustat aurinkolasit ovat sinun makuun. Jos haluat rohkeamman vaihtoehdon, kokeile aurinkolaseja, joissa on keltaiset, pinkit, tai vihreät sävylinssit.

3. Yksityiskohdat. Oli vaate itsessään kuinka simppeli, pieni kiva yksityiskohta voi tehdä siitä todella erikoisen. Esimerkiksi rusetit hihoissa, pitsi helmassa tai mielenkiintoinen leikkaus vetää puoleensa, vaikka vaate itsessään ei tunnu lainkaan sen kummoisemmalta.

4. Laukku. Pukeutuisit vaikka kotivaatteisiin, kukaan ei tulisi sitä tajuamaan, jos sinulla on hieno laukku :D Ei sentään, mutta laukulla on oikeasti tosi suuri merkitys asukokonaisuudessa, vaikka se onkin pelkkä asuste. Suosi joko nudenväristä tai värikästä pikkulaukkua, jossa on kullanvärinen ketju - se taatusti saa asusi näyttämään kalliimmalta. Tiesitkö muuten, että olkinen laukku on tällä hetkellä suosituin trendi?

5. Tukka. Tukka hyvin - kaikki hyvin, joten unohda kokonaan "kodittoman tyyli", se pilaa asusi. Käytä mieluummin 10-15 minuuttia hiustesi laittoon ennen lähtöä. Vaikka asusi ei olisi täydellinen, kaunis tukka pelastaa! Suorat, rantakiharat tai donitsi - sinä päätät.

Kuvat: Karina P.Ei kommentteja

Lähetä kommentti

© 2017 Tanya Ewwel