5 RANDOM FAKTAA MINUSTA1. Innostun uusista projekteista sekunnissa, varsinkin kun kyse on sisustuksesta. Tykkään päivityksistä ja nautin projektin suunnittelusta. Tosin, kun saan jonkun projektin valmiiksi, en välttämättä rauhoitu - parin päivän päästä saatan muuttaa saman projektin aivan uudeksi.

2. Olen aina valmis lähtemään jonnekin, oli kyse sitten Ikea-reissusta tai Italian matkasta. Olen aina valmis, kirjaimellisesti. Tykkään varsin paljon spontaani äkkilähdöistä ja haluaisin kokea niitä lisää elämäni aikana. Tosin, elämänkumppanini ei ole aina yhtä innostunut tästä ideasta :D

3. Olen itkupilli enkä häpeä sitä. Saatan alkaa itkemään jostain leffasta, pikkusiskon hienosta saavutuksesta tai jonkun ilkeydestä minua kohtaan. Vaikka kaikki me ollaan erilaisia, silti luulen että jokaisella on oikeus olla oma itsensä ja itkea tai nauraa silloin kun siltä tuntuu (tietenkin kohtuuden rajoissa). 

4. Ahdistun paikoista, joissa on paljon ihmisiä. Se ei liity terroripelkoon, vaan siihen että en vaan jaksa kuunnella melua. Muutenkin elämässä nautin hiljaisuudesta, koska se auttaa minua keskittymään tärkeisiin asioihin ja saavuttamaan tavoitteet. Meluisassa paikassa menetän keskittymiseni enkä tiedä esim. minne haluan mennä, mitä haluan syödä tai mistä haluan puhua - haluan vain pois.

5. Nukun mahallani, se on minun "luottoasento" kun kyse on nukkumisesta. Yleensä ei mene kun 5 minuuttia että nukahdan! Muissa asennoissa en koskaan saa unta, saatan pyöriä sängyssä monta tuntia. 
Ei kommentteja

Lähetä kommentti

© 2017 Tanya Ewwel