MILLÄ KORVATA PILLIFARKUT?

Pillifarkut on jokaisen tyypin must have - vaate ja ihan syystäkin - se on mukava, luotettava ja helposti yhdistettävä alaosa. Siitä huolimatta pillifarkuilla on myös huonot puolensa - asu näyttää usein liian arkiselta. Sen lisäksi pitkän päivän jälkeen ainut haave on saada pillifarkut pois jaloista. Jos mietit, millä pillifarkut voi korvata, niin tämä postaus on juuri oikea!

Paras vaihtelu pillifarkuille on väljäät tai suorat housut, joissa ei tule liian ahdasta fiilistä oli kyse sitten seisomisesta, istumisesta tai liikkumisesta. Se on tärkeää sekä mukavuuden, että kehon kannalta - pillifarkut voivat vaikuttaa huonolla tavalla verenkiertoon. Sen lisäksi väljä tai suora housumalli antaa "aikuismaisen" vaikutelman tyylistäsi ja viestii muille asiallisuudestasi ja tyylikkyydestäsi. Jos haluat saada jalat näyttämään pidemmältä, suosi mieluummin kapenevat lahkeet. Vyötärön korkeudella on myös väliä - mikäli omistat kapean vyötärön, kuten minä, kannattaa valita mieluummin korkeavyötäröisiä malleja.

Materiaalin valinnallakin on väliä. Jos päädyt valitsemaan tekokuitumateriaalin, viskoosi on paras mahdollinen vaihtoehto. Varsinkin nyt kesällä kannattaa panostaa materiaalin keveyteen, jotta iho hengittää. Mutta jos tykkäät enemmän luonnonkuiduista, tiedät varmaan, että puuvilla - ja pellavahousut ovat aivan verrattomia.

Tässä on siis pieni opas, millä voi korvata pillifarkut! Minulla tämä toimii viikoittain, ja nämä kuvassa olevat housut ovat minun ykkösvaihtoehto kun ei ole pillifarkkujen päivä. Millä te korvaatte tiukat farkut arjessa?

Kuvat: Natalia N.2 kommenttia

  1. Tosi hyvä postaus! Itsekin oon, varsinkin näin kesällä yrittänyt löytää vaatekaappiin muutakin kuin farkkuja. Mistä toi ihana toppi mahtaa olla? :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihanasta kommenttista! <3 Toppi on itse asiassa H&M:ltä, Divided- mallistosta ;)

      Poista

© 2017 Tanya Ewwel