5 ASIAA JOISTA OLEN ONNELLINEN JUURI NYT
Uusi sohva

Todella pitkän etsinnän jälkeen ostimme asuntoomme uuden sohvan, joka tällä kertaa vastaa kaikkia minun vaatimuksia! Sohvasta kerroin lisää tässä postauksessa.

Tukan kasvu

Huomasin eilen kun katsoin itseäni peilistä, että tukka on kasvanut jo 3cm, vaikka leikkasin kuivat latvat vasta pari kuukautta sitten. Minusta kun aina tuntuu että tukkani kasvaa hirmun hitaasti, niin tämä oli todella positiivinen yllätys!

Uusi imuri

Ostimme viime viikolla myös uuden rikkaimurin, josta olen haaveillut tässä pari vuotta. Meillä siivous muuttui jossain vaiheessa todella epäsäännölliseksi, koska kukaan ei vaan jaksa ottaa kaapista sitä painavaa ja tilavaa imuria, jonka letku on tosi pitkä ja jonka johtoa täytyy aina vaihtaa rasiasta toiseen kun siirtyy toiseen huoneeseen. Nyt kelpaa langaton imuri, joka vie paljon vähemmän tilaa ja on paaljon paaljon helppokäyttöisempi!

Vapaita päiviä

Olen todella onnellinen siitä että tulevina viikkoina minulla on reilusti vapaita päiviä, joten voin omassa rauhassa tehdä blogi - ja Instagram-hommia. Päivätyön ja some-työn yhdistäminen ei ole helppoa ja vapaa-aika ei ole itsestäänselvyys!

Alppiruusupuisto

Kävin viime viikolla ystäväni kanssa Alppiruusupuistossa, josta HUOM! en ollut koskaan ennen kuullutkaan! Todella kaunis paikka, jossa voisi viettää vaikka koko päivän - kauniita kukkia kaikkialla, lintuja, uteliaita oravia ja mahtava metsän tuoksu!Ei kommentteja

Lähetä kommentti

© 2017 Tanya Ewwel