TAVOITTEENA PUKEUTUA KUIN AIKUINEN
En ole koskaan listannut tänne blogin puolelle tämän vuoden tavoitteitani, mutta toisaalta lista olisi niin pitkä ettei siinä olisi mitään järkeä :D Yhdestä tavoitteesta aion kuitenkin kertoa tänään, sillä se liittyy pukeutumiseen ja muotiin.


Huomasin vasta vähän aikaa sitten, että nyt ollessani melkein 24-vuotias pukeudun kuin teini. Suurin osa vaatteistani on nuorten vaatekaupoista tai nuorten osastoilta. Mitä minun pukeutuminen viestii minusta muille? Että olen tyttömäinen teini, joka elää sinkkuelämää ja pitää viikonloppuisin hauskaa kavereiden kanssa baarissa. Näin minä sen koen.


Todellisuus on se, että olen aikuinen nainen, joka elää onnellista perhe-elämää puolisonsa kanssa; joka asettaa jatkuvasti itselleen uusia tavoitteita; joka on innokas oppimaan uutta elämässä ja joka usein tykkää viettää aikaa kotona neljän seinän sisällä. Aivan toisenlainen kuva, eikö niin? Siksi minun tavoitteena on muuttaa pukeutumistyyliäni niin että se vastaa mahdollisimman hyvin todellisuutta, ja omaa itseäni.


Se ei kuitenkaan tarkoita, että aion päivittää vaatekaappini ihan kokonaan, koska tykkään minun vaatteista ja osasta niistä en suostu luopumaan mistään hinnasta. Aion kuitenkin oppia yhdistämään ne eri tavalla! Katsotaan, mitä siitä tulee! Toivottavasti olette mukana tukemassa minua, sillä se on minulle tärkeää!Tämäkään asu ei ole täydellinen, mutta selkeästi mennään kohti tavoitetta! Vielä muutama kuukausi sitten olisin yhdistänyt nämä farkut valkoiseen tekstiprintti - t-paitaan ja maihareihin, mutta tällä kertaa päätin olla viisaampi ja pukea neutraali neule ja kreppitakki. Kenkävalinta tosin olisi saanut olla parempi, mutta rakastan juuri tätä kenkäparia koska se on tosi mukava ja toimii näiden farkkujen kanssa paremmin kuin muut.


Mikä tulee farkkuihin - alan pikkuhiljaa ymmärtämään, mikä minulle sopii ja mikä ei. Ehkä täytyy hyvästellä kaikki skinny-farkkut, mitä omistan, sillä paksut reiteni näyttävät niissä vielä paksummalta ja näytän lyhyemmältä mitä oikeasti olen. Tästä eteenpäin yritän suosia väljiä tai suoria farkkuja.


Olen pitänyt tätä asua jo useasti ja siitä tulee taatusti minun luotto asukokonaisuus, joka pelastaa aina kun iskee vaatekriisi! Täytyypä keksiä lisää toimivia asuratkaisuja, sillä äsken mainuttu vaatekriisi iskee melkein päivittäin!NEULE - H&M
FARKUT - H&M
KREPPITAKKI - H&M
KENGÄT - H&M
LAUKKU - ZARA
KAULAKORU - H&M

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

© 2017 Tanya Ewwel