MITEN YHDISTÄÄ BOOTSIT? + ALEKOODI


Tämä postaus on toteutettu yhteistyössä Vamoskaupan kanssa.

Vaikka omistankin paljon korkokenkiä, tulen ikuisesti rakastamaan mukavia jalkineita. Aurinko on paistanut Helsingin seudulla ahkerasti, mutta siitä huolimatta en uskaltaisi vielä käyttää kesäkenkiä. Tennarit olisivat juuri sopivat, mutta koska teini-ikä on minun kohdalla loppu jo ajat sitten, tennareille täytyy sanoa «Heippa» ja käyttää enemmän bootseja ja muita «aikuisten» kenkämalleja.

Minulla on aina oma suosikkilista  jokaiselle vuodenajalle vaatteista ja asusteista, joita käytän miltei päivittäin. Suosikkilistaani kuuluu aina jotkut mukavat, siistin näköiset ja laadukkaat kengät, koska c’mon, ilman niitä ei asukokonaisuuksia olisi olemassakaan. Tänään minulla oli jalassa nämä Vamokselta saadut bootsit, joiden väriin, yksityiskohtiin ja ennen kaikkea mukavuuteen ihastuin heti!

Nykyisin olen vaan niin kiireinen että en ehdi enkä oikeastaan jaksa sovittaa kenkiä kenkäkaupassa. Haluaisin tehdä tätä mieluummin kotona omassa rauhassa ja kokeilla kenkiä eri asujen kanssa, siksi shoppailen mieluummin netissä. Se, mikä kiinnittää huomioni aina on minulle sopivat vaihto- ja palautusehdot sekä suuri valikoima. Vamoksen kengät tulevat muutamassa päivässä perille ja niillä on 30 päivän vaihto- ja palautusoikeus, mikä on juuri sopiva kiireiselle tyypille kuten minä!Tähän asuun valitsin Shoecolaten vihreät nahkanilkkurit, joissa mielenkiitoista käärmepintaa. Vihreä on pääväri tänä vuonna, mutta en koskaan omistanut vihreän värisiä jalkineita, joten päätin antaa niille mahdollisuuden yllättää minut. Tykästyin tähän väriin lopuksi niin paljon että valitsen nykyään aina mieluummin nämä kun mitkä tahansa mustat nilkkurit. Minun mielestä tämmöset bootsit ovat aivan must-have kengät, koska ne ovat paitsi mukavat, niin myös näyttävät! Niitä voi käyttää hyvin monessa tilanteessa, mm. keikalla, kaupungilla, töissä, reissussa jne. Tässä on 5 ideaa, miten bootseja voi yhdistää keväällä tai syksyllä:


1. Yhdistä bootsit skinny-farkkuihin, sporttiseen t-paitaan ja nahkarotsiin ja olet valmis viettämään aikaa ystävien kanssa kaupungilla. 
2. Nahkalegginsit, bootsit ja shearling -takki ovat täydellinen combo matkaan! 
3. Pue revityt farkut ja parkatakki, ja viimeistele asu bootseilla - luotettava asu töihin tai kouluun. 
4. Isot kiharat, nahkarotsi, kauluspaita, revityt skinny-farkut ja bootsit - hyvä setti työhaastatteluun. 
5. Pue A-linjainen trikoomekko, farkkutakki ja bootsit - nätti asu treffeille! 


Kommentoikaa, jos arvostatte mukavia kenkiä yhtä paljon kuin minä! Käykää myös tutustumassa Vamoskaupan valikoimaan, sieltä löytyy paljon kivoja kenkiä, ja kaiken lisäksi ostoksesta voi saada 25% alennusta käyttämällä kassalla koodia «TANYA25»! (voimassa 21.5.2017 saakka).
4 kommenttia

 1. Miten upeita kuvia taas susta! Mulla on tullut sama fiilis tennareista, että ne on vähän jo teinien juttu! Olenkin koittanut kartuttaa korkkarien ja bootsien kokoelmaa nyt viimeaikoina ;)
  http://roosamononen.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Roosa! Jep, vaikka ne on kuinka mukavat, me halutaan silti antaa itsestämme asiallisen aikuisen kuva, eiks vaan? :D Loaferit toimivat toimivat hyvin kans!

   Poista
 2. En menisi ikinä työhaastatteluun revityissä farkuissa, enkä palkkaisi jos minulle joku tulisi esittäytymään sellaiset päällä. Voin toki olla vanhanaikainen kenties.
  Meillä on ns.casual-office ja ei menisi läpi työasunakaan, en tiedä menisikö missään missä ollaan omilla vaatteilla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommenttistasi! Totta kai työpaikkojakin on erilaisia, itse ajattelin tätä oman työpaikan näkökulmasta - olen töissä suuressa vaateketjussa ja työhaastattelussa tosiaan sai tuoda omaa persoonallisuuttaan esiin pukeutumisen kautta! :) Ravintolaan ja toimistoassistenttitehtäviin hakiessa pukeuduin työhaastatteluun myös oman tyylin mukaisesti eikä se ketään haitannut. Mutta tietenkin, jos kyseessä on suuri yritys, jossa tehdään esim. B2B-myyntiä tai muuta ns. "vakavampaa" työtä, niin sinne ei sellainen kävisi, vaan nimenomaan smart casual! :)

   Poista

© 2017 Tanya Ewwel