MITEN ALOITTAA PÄIVÄ POSITIIVISESTI?
Tiesitkö, että se miten aloitat aamusi, 
vaikuttaa koko päiväsi onnistumiseen? Tässä muutama vinkki,
 miten voit aloittaa päiväsi positiivisesti ja välttää 
niin sanotusti "väärällä jalalla nousemista"!


1. Herää puolta - tai tuntia aiemmin
Tiedän, että se kuulostaa melko mahdottomalta. Kuka haluaa herätä aikaisin "turhaan", jos kaikista miellyttävintä aamulla on löhöillä sängyssä? Mutta mitä sillä saa aikaiseksi? Kiireen. Totuus on että heräämällä aikaisemmin saat ekstra-aikaa aamuisin ja voit valmistautua päivään omassa rauhassasi. Vaikka minulle riittää jopa 40 minuuttia valmistautumiseen, herään aina tarkoituksella 1,5 tuntia ennen lähtöä, jotta teen aamurutiinit ilman kiirettömästi ja rauhallisesti.

2. Valmistaudu jo edellisiltana
Päivä alkaa positiivisesti kun sinun ei tarvitse stressata turhia asioita. Voit laittaa tarvittavat tavarat laukkuun jo edellisiltana, jotta aamulla voisit esim. keskittyä hyvän aamupalan tekemiseen. Voit myös katsoa reittisi etukäteen ja ottaa siitä näyttökuva, jotta aamulla sinun ei tarvitsi syöttää osoitteita kenttään. Tästä postauksesta löytyy lisää vinkkejä, jotka nopeuttavat sinun aamurutiinisi!
3. Tee hyvä aamupala
Täyteläinen ja hyvänmakuinen aamupala vaikuttaa suoraan tulevan päivän mielialaasi! Ei ole mitään sen inhottavampaa kun näläntunne parin tunnin päästä aamupalasta tai epämiellyttävä fiilis ei niin maukkaasta ruuasta. Esimerkiksi tästä löytyy terveellisiä ja edullisia aamiaisreseptejä, joiden avulla päiväsi lähtee käyntiin! 

4. Ajattele positiivisesti
Tämä on vielä yksi ihana päivä elämässäsi. Miksi siis ajattelisit negatiivisesti, kun voit itse tehdä päivästäsi aivan huikean? Tiedän minkälaista se on kun ei jaksa aamulla lähteä yhtään mihinkään, mutta on vaan pakko mennä töihin/kouluun. Ajattele päämäärääsi - miksi teet tätä ja mitä haluat saavuttaa? Joka ikisellä päivällä on väliä kun kyse on sinun omista tavoitteistasi. Lue tästä, miten saavuttaa omat tavoitteet.

5. Tee sitä mistä tykkäät
Mikä parantaa mielialaasi aamuisin? Kirjan lukeminen, lenkki, musiikin kuuntelu? Itse tykkään katsoa sarjoja tai Youtube-videoita - silloin voi hetkeksi unohtaa tylsän arjen ja kuunnella jotain muutakin kun omaa sisäistä ääntä, joka muistuttaa siitä että kohta pitää lähteä :D Olen huomannut, että siitä tulee todella hyvä fiilis koko päiväksi! 

Haluatko jakaa omat vinkkisi päivän positiiviseen aloitukseen? Kerro kommenteissa! <3

5 kommenttia

  1. Oon sun kanssa ihan samaa mieltä näistä kaikista, ja itse asiassa mun aamut alkaakin aina tän kaavan mukaan :) Hyvä aamu takaa hyvän (tai ainakin paremman) päivän! xx

    VastaaPoista
  2. Ihana postaus! Olen laittanut itsekin merkille nämä samat asiat, ja aamu tosiaan lähtee todella hyvin käyntiin kun ajattelee positiivisesti ja tekee asiat rauhassa aamusta nauttien. Onhan se kieltämättä joskus hankala nousta sieltä lämpimän peiton alta, mutta ei siinä oikeastaan mene edes kovin kauan kun on jo suhteellisen pirteä olo hyvin nukutun yön jälkeen. Aamut on ihania! :)

    www.tiiajuutinen.fi

    VastaaPoista

© 2017 Tanya Ewwel