MIKSI ON TÄRKEÄÄ TAVATA YSTÄVIÄ KASVOTUSTEN?

ystävyys
robert's coffee

Nykytekniikka tekee ihmeitä niin hyvällä kuin huonolla tavalla. Ainakin omalla kohdalla 
ystävien näkeminen kasvotusten on jäänyt todella vähälle, koska nykyään on vaan 
niin helppoa kysyä kuulumisia WhatsAppissa ja joskus jopa riittää nähdä pelkästään 
Instakuva saadakseen jonkinlaisen kuvan toisen elämästä. Tässä postauksessa haluan 
muistuttaa teitä (ja itseäni) miksi on tärkeää tavata ystäviä kasvotusten! 

1. Keskustelet reaaliajassa

Kaikilla ei ole aikaa vastata viestiisi samantien - syynä voi olla työ- tai koulupäivä, keskittyminen toiseen asiaan tai vaikkapa vapaa päivä, jolloin toinen haluaa pysyä kaukana puhelimesta. Kun menet vaikka kahville ystävän kanssa, se automaattisesti tarkoittaa että te molemmat omistatte toisillenne pari tuntia, jolloin voitte keskustella reaaliajassa, saada vastauksia kysymyksiin heti ja jutella useasta aiheesta lyhyessä ajassa.

2. Postut hetkeksi some-maailmasta

Myönnä, olet varmaan itsekin someriippuvainen - Facebook, Instagram ja WhatsApp ovat kanssasi joka minuutti. Kavereiden treffaaminen kannattaa, koska silloin saa huippumahdollisuuden päästä hetkeksi eroon somesta. Muista vaan keskittyä oikeasti ystävääsi - ota äänetön käyttöön ja laita puhelimesi pöydälle näyttö alaspäin tai piilota se mieluummin laukkuun. Näin mikään ei häiritse teitä ja voitte viettää arvokasta aikaa yhdessä! :)

kaveruus
someriippuvuus

3. Näet toisen tunteet kasvoilta

Käytämme paljon emoji-hymiöitä, mutta kertovatko ne totuuden meidän tunteista? Joskus laitamme nauruhymiöitä ilman mitään tunteita kasvoillamme, tai joskus laitamme hymiöitä jopa ihan vaan kohteliaisuudesta. Kun tapaatte ja puhutte, näette aidot tunteet kasvoilta! Mikään emoji-hymiö ei korvaa oikeaa hymyä ja aitoa naurua ;)

4. Ylläpidät ystävyyttänne

Kaikilla meillä on omalla tavalla kiireinen elämä - toinen suorittaa ammattitutkintoa ja toinen tekee hulluna töitä palkan edestä. Kiireisyyden takia saatamme unohtaa laittaa viestiä vanhalle ystävälle, ja pitkän hiljaisuuden jälkeen maailman tavallisin kysymys "Mitä kuuluu?" saattaa kuulostaa hyvin oudolta ja ahdistavalta. Joskus kiireen takia saattaa jopa tulla fiilis että ystävien tiet erkanevat. Näkemällä kasvotusten pystytte rennosti höpötellä elämän asioista kuten ennen vanhaan ja ylläpidätte ystävyyttänne!

5. Saat positiivista energiaa

Loppujen lopuksi ystävän näkemisestä sinulle tulee huippuhyvä fiilis - oikean ystävän kanssa ei vaan voi olla nauramatta turhille asioille! Tavatkaa toisianne useammin ja antakaa toisillenne positiivista energiaa <3 
Kuvat: minä ja Karina Pavlenko

6 kommenttia

 1. Tosi hyvä postaus ja ajankohtainen! Laitoinkin heti viestiä kaverille että nähdäänkö huomenna ❤️
  http://roosamononen.com

  VastaaPoista
 2. Tää sun blogi on mulle uus tuttavuus. Taidanpa jäädä seurailee! Käy kattoo mun uus blogi http://lkatriina.blogspot.fi/?m=1

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla! Kiitos! Kurkkaan heti myös sun blogiin ;)

   Poista
 3. Voi kyllä jokaiselle kohdalle! Nyt tuli kyllä kauhea ikävä kaikkia kavereita Suomessa, mutta onneksi Skypet ja muut toimii paremman puutteessa :) xx

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, onneksi sinun tapauksessa voi noiden avulla kommunikoida! Toivottavasti pääset pian näkemäänkin heitä! <3 Missä sä muuten asut tällä hetkellä? :)

   Poista

© 2017 Tanya Ewwel