9 EPÄSUOSITTUA MIELIPIDETTÄTänään piristän teitä hauskalla "Epäsuositut mielipiteet" - postauksella! 
Kommentoi, kuinka monesta olet samaa mieltä? Toivottavasti 9/9 :D


- Suodatinkahvi on yök! Se ei maistu hyvälle eikä siitä tule hyvää oloa. Aito espresso, capuccino, latte taikka pannukahvi on paljon parempaa! :)

- En oikein ymmärrä Harry Potterin nykyistä suosiota. Katsoin sitä lapsena (lue noin 15 v. sitten) ja silloin se oli todella ajankohtainen, mutta minusta on outoa että nykyään jopa aikuiset fanittavat sitä.

- Minusta kysymykset "Koska menette naimisiin?" ja "Koska hankitte lapsia?" ovat todella epäkohteliaita kysymyksiä. Jokainen pariskunta päättää näistä asioista itse ja se on itsestäänselvyys. Nämä kysymykset voivat aiheuttaa toiselle ahdistavan tunteen, sillä niihin ei voi vastata konkreettisesti eikä edes pidäkään vastata.

- En ymmärrä kun mennään valittamaan tai kertomaan kaikki yksityisasiat puolisosta ystäville. Puoliso on lähin ihminen, joka on ainakin minun mielestä myös parhaan ystävän roolissa. Valitsemme elämänkumppanin itse, kukaan ei pakota olemaan juuri tämän ihmisen kanssa, mutta jos on hänet valinnut, niin täytyy kunnioittaa häntä. Puolisolle täytyy ensimmäisenä kertoa kaikki asiat ja juorut, mutta ei toisinpäin :D- Snapchat on pian mennyttä. Instagram pölli idean ja se helpottaa elämää huomattavasti, kun tärkeät ominaisuudet löytyy nyt samasta sovelluksesta! :D Enää puuttuu söpöt eläinfiltterit vaan. 

- Minusta on ahdistavaa kun joku puhuu kuukautisista tai sanoo avoimesti "Mulla on menkat!". Se ei ole yhtään sellainen asia, josta täytyy avoimesti kertoa muille :D Kuka hyötyy tosta tiedosta ja miten se muille kuuluu? Se ei ole mikään maailman miellyttävin asia niin ehkä sitä voi pitää ihan omana tietonaan :D

- En ymmärrä huippumuotia ja varsinkin suomalainen design on minulle niin vieras kuin voi olla. Outo ei ole yhtä kuin kaunis! 

- Kirpparilta voi ostaa maksimissaan käyttämättömiä sisustustavaroita tms, mutta vaatteita... ehkä ei :D Kannatan kierrätystä, mutta käytetyistä vaatteista (ja VARSINKIN päähineistä) tulee ällöttävä olo kun ei tiedä minkälaista elämää entinen omistaja on elänyt sen kanssa :D Toki todella siistit ja vähän käytetyt vaatteet on ok.

- Jos en ole tyytyväinen tiettyyn palveluun tai tuotteeseen, niin en yleensä mene valittamaan siitä palveluntarjoajalle, koska en halua pahoittaa kenenkään mieltä. Tiedän, että rehellisempää olisi ehkä sanoa suoraan, että esimerkiksi "Tämä pasta ei ollut hyvä, koska ...", mutta minusta jokaisen palvelun tarjoaja näkee muutenkin paljon vaivaa, niin en halua aiheuttaa turhautunutta fiilistä :D

Editointi: minä

5 kommenttia

 1. Mulle tuli 3/9 ! Näitä on kyllä hauska lukea, kun ihmiset on niin erilaisia. Snapchat on jäämässä. Ennen kun sitä tuli katsottua jatkuvasti, nyt täytyy välillä ihan muistella sen olemassaoloa! Sen sijaan esimerkiksi kuukautiskierto on niin suuri osa naiseutta, että kyllä ainakin lähimpien ihmisten kanssa tollaset asiat tietää ja jakaa (en tosiaan kyllä kaikille huutelis), suomalainen design miellyttää tosi kovasti silmää ja esimerkiksi Facebook-ryhmistä tekee älyttömän hyviä 2ndhand löytöjä! Lisäksi ton palautteenannon osalta mulla on aika sellainen business as usual -asenne ja jos palautteen antaa rakentavasti ja ystävällisesti se on hyödyksi kaikille osapuolille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kommentti, kiitos!! <3 Meitä on tosiaan monenlaisia ja se on tosi kiva asia, koska välillä on hyvä miettiä asioita myös muiden näkökulmasta! :)

   Poista
 2. Mä oon itse ihan samanlainen etten viitti mennä valittamaan jos saan huonoa palvelua, sillä en yksinkertaisesti halua pahottaa kenenkään mieltä! :')

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noniin eli ymmärrät mitä tarkoitin tolla! :D Se on kyllä jännää, totta kai siitä on hyötyä toiselle, mutta mä en vaan kehtaa :( :D

   Poista
 3. Mäkään en koskaan viitsi valittaa mistään! En halua aiheuttaa pahaa fiilistä kenellekään vain siksi jos en itse ole tyytyväinen johonkin :D
  :D Menkoista kyllä kerron lähimmille ystäville ja parhaan kaverin kanssa tulee kailotettua ja naurettua toistemme menkkailuille :) Se on niin normaali ja 'arkinen' asia, että sen voi kertoa! Silloin kun ne alkoi niin ei silloin voinut kenellekään kertoa, kun oli niin noloa!:D
  Ja no mä itse en enää instagramia käytä juurikaan, mutta snäppää paljon ystäville! Stooria en kyllä päivitä melkein yhtään!

  VastaaPoista

© 2017 Tanya Ewwel