KUINKA PUKEA TEKOTURKIS / OSA 2
Siitä lähtien kun tämä tekoturkis päätyi käsiini, olen miettinyt että miksi tätä ei tapahtunut aiemmin! Siitä on tullut aivan lempi vaatekappale, joka on paitsi hyvin näyttävä, niin myös todella lämmin! 

Kerroin vähän aikaa sitten tässä postauksessa, kuinka tekoturkista voi käyttää katutyylissä, mutta tällä kertaa tarvitsin naisellisen, helpon ja lämpimän asun. 


"Tällä kertaa tarvitsin naisellisen, 
helpon ja lämpimän asun."

Samalla halusin haastaa itseäni keksimään sellaisen asukokonaisuuden, johon sopisi tämä hieman vaikean värinen eli sinapinkeltainen neulepusero. Loppujen lopuksi tästä tuli niin kiva että voisin käyttää tätä asua vaikka joka päivä! :D Materiaalin pinta toimii tässä erinomaisesti ja värit sopivat hyvin yhteen. Minusta paras alaosa tähän on just mustat tai tummat farkut tai jopa tekonahkahousut! 
Täydensin asun mustilla polvisaappailla ja  tietenkin chokerillä, because it wouldn't be me without a choker :D 


"Because it wouldn't be me without a choker."


Tämä asu kuvattiin Oslossa -10 asteen pakkasessa ja täytyy sanoa, että kyllä tämä asu oli niin naisellinen, helppo, kuin myös lämmin. Tämä tekoturkis on lämpimämpi kun mikään muu omistamani takki, se voittaa jopa untuvatakin! Tuona päivänä me vaan käveltiin Oslon kaduilla, ja katsoin juuri kännykän Terveyssovelluksesta, että tuli sitä käveltyä sellaiset 11km! :D Onneksi sain nauttia ajasta ja kävellä näinkin pitkää reittiä, sillä asu oli todella mukava eikä mikään häirinnyt. Zaran alesta löydetyt aurinkolasit olivat juuri tarpeen - tuona päivänä aurinko paistoi kunnolla enkä olisi nähnyt mitään ympärilläni ilman niitä :D 

Kertokaa ajatuksia tästä asukokonaisuudesta - hot or not? Pukisitko nämä vaatteet päällesi? ;)

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

© 2017 Tanya Ewwel